Nieuws uit de groepen

Wegelaergroep genomineerd voor de #ScoutOn awards

Op vrijdag 7 mei werden de genomineerden voor de eenmalige #ScoutOn awards bekend gemaakt. Maar liefst 29 leidingteams zijn voor hun bestuur, ouders of jeugdleden genomineerd omdat zij iets bijzonders hebben neergezet tijdens het afgelopen coronajaar. En stemmen kan vanaf nu!

Hoe kun je stemmen?
De Wegelaergroep is genomineerd en wilt jouw stem! Ga naar https://scouton.nl/scouton-awards en vul jouw stem onderaan de pagina in. Selecteer "5. Wegelaergroep - Scouts met een beperking", vul je email in en stem.

Wat kunnen ze winnen?
De drie leidingteams met de meeste stemmen worden als VIP gasten uitgenodigd bij de live-opnames van #ScoutOn 2021!  #ScoutOn 2021 is met afstand het leukste Scoutingfeestje van het jaar! Tijdens de livesteam wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt.

Meedoen met #ScoutOn?
Je kunt je nog steeds opgeven voor dit online event. Tijdens deze gratis livestream trakteren we je op 29 mei 2021 van 19:30 - 22:30 uur op een avondvullend programma, die je gewoon vanaf je luie stoel of je clubhuis kunt volgen, zolang je er maar een kampvuurtje bij maakt. Samen met je team of Scoutingvrienden. Zo genieten we met alle vrijwilligers in Nederland tóch samen van een feestje. Je vindt alle informatie op: https://scouton.nl/

FB IMG 1618176589805

Reporatage Omroep West bij de Wegelaergroep

Door de COVID-19 pandemie mocht de Wegelaergroep in 2020 maar 8 van de 24 opkomsten fysiek draaien. Hoeveel dit er zullen zijn in 2021, hangt af van de versoepelingen van de overheid en Scouting Nederland.

In de maanden januari t/m mei 2021 waren er helemaal geen fysieke opkomsten. Dat wil niet zeggen dat onze minder- en meerderjarige leden niet aan Scouting activiteiten hebben gedaan.

Omroep West kwam in maart bij ons langs voor een reportage waarin we vertellen hoe we onze opkomsten aanbieden. De leden doen dit voornamelijk thuis/online.

Bekijk hier de reportage:

Regio Disco - Welpen & Scouts - 24 mrt '18

Hallo allemaal,
Als het goed is hebben jullie onlangs de uitnodiging voor de regiodisco op 24 maart ontvangen. De aanmeldingen druppelen langzaam binnen dus wij zijn ervan overtuigd dat deze avond weer een net zo'n feest zal worden als de vorige disco in 2016.
Wij hopen dat jullie ook komen en dat we er met elkaar een gezellige avond van kunnen maken!

Iedereen is welkom dus neem vooral ook vriendjes en vriendinnetjes mee! De toegangsprijs is € 4,00 per persoon.

Bij binnenkomst krijgt iedereen consumptiebonnen zodat je wat lekkers en een drankje kan halen.

Het thema is "Glitter en Glow", dus draag iets met glitters of iets wits, dat valt lekker op!
Welpen (jongens en meisjes) zijn van harte welkom van 18:30 - 20:00 uur.

Scouts (jongens en meisjes) zijn van harte welkom van 20:30 - 23:00 uur (met eventuele uitloop naar 23:30u).

Aanmelden kan (tot woensdag 21 maart) via het e-mailadres: regiodisco@gmail.com .
Ook voor vragen kun je mailen naar bovenstaande adres.

Komen jullie ook?
Waar: Scoutinggroep Ferguson, Muurbloemweg 41, Den Haag
Wanneer: 24 maart 2018
Kosten : €4,00 per persoon

Met vriendelijke groet vanuit de organisatie,
Paul, Tycho en Maaike

Bingo bij de Ferguson!

De Fergusonbingo vindt weer plaats op Zaterdag 4 november 2017!

Op zaterdagmiddag 4 november (tussen de opkomsten) vindt de Ferguson Bingo weer plaats op het groepshuis van de Ferguson, de Clan! Bingo-kaarten voor weinig, authentiek bingo-sfeertje, kans op mooie prijzen, en natuurlijk de enige echte Bingo-Meister: Mark!

Zet deze datum dan ook vast in je agenda! Wij zorgen weer voor goedkope, lekkere hapjes en drankjes, de bingokaarten, versterkt geluid in alle lokalen en een hoop gezelligheid. Tevens komt er weer voor een voorverkoop, zodat je op de dag zelf lekker snel kan gaan zitten en genieten van die gouwe ouwe bingo-sfeer.

Kom dus gezellig Bingo spelen bij de Ferguson op 4 november 2017. Familie, vrienden, oma's, opa's, Scouts, iedereen is welkom, komt allen!

Datum: Zaterdag 4 november 2017
Adres: Muurbloemweg 41, 2555 NB, Den Haag