fotolijn

Voor wie?

De Bevers zijn de leden van 5 tot 7 jaar. Voor hen organiseert het Bevers Activiteitenteams jaarlijks diverse activiteiten gericht voor de leeftijd. Deze activiteiten worden regionaal georganiseerd voor 3 of meer deelnemende scoutinggroepen uit de regio.

Wat wordt er zoal georganiseerd?

  • Bever-Doe-Dag
  • Teddyberentocht
  • Vossenjacht


Bever Leiding Raad (BLR)

Op meerdere momenten in het scoutingseizoen roept het Beverteam alle beverleiding uit Den Haag bijeen. Tijdens deze vergaderingen worden ideeën voor regionale bever activiteiten verzonnen, uitgewerkt en gevalueerd. Tevens is het tijdens deze bijeenkomst mogelijk om ervaringen en ideeën uit te wisselen. De frequentie van de vergaderingen wordt naar behoefte afgestemd.

Contactgegevens Beverteam

Het beverteam kan bereikt worden via het volgende e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Informatie wordt tijdig aan de Beverleiding gecommuniceerd per e-mail en via de nieuwsberichten op deze website. Ook worden de activiteiten in onze activiteitenagenda weergegeven. Krijg je geen e-mails van het beverteam met betrekking tot de regionale activiteiten? Mail dan je e-mailadres en contactgegevens naar het bovenstaande e-mailadres en blijf op te hoogte!

Leden Beverteam

Het huidige beverteam bestaat uit de volgende personen:

  • April Brown (Ferguson) - Voorzitter
  • Jeroen de Jong (Mohicanen) - Secretaris
  • Vacant - Penningmeester

 

Activiteiten kalender

Ben je benieuwd
wanneer er activiteiten worden georganiseerd en woor welke leeftijden? Kijk dan snel in de acitiviteitenkalender voor een overzicht!