Het regio-bestuur wordt gekozen door de regioraad, het overkoepeld orgaan van de regio. Ook vertegenwoordigt het bestuur de regio naar instanties zoals de gemeente, DenHaagDoet en de Landelijke Raad.

Samenstelling van het dagelijks regiobestuur

Onderstaande personen vormen het dagelijks bestuur van Scouting regio Den Haag en vormen daarmee het eerste aanspreekpunt voor groepen en de landelijke organisatie.

• Voorzitter:
  • Penningmeester:
  • Secretariaat:
  • Algemeen lid:
  • Alle bestuursleden

Speltakteams/coördinatoren

Onderstaande teams organiseren jaarlijks diverse regionale activiteiten voor de diverse leeftijdscategoriën. Klik op een leeftijdscategorie om de contactgegevens te raadplegen.

Chris van Arenthals - Voorzitter
    Jeroen de Jong - Secretaris
    Quint van Dijk - Contactpersoon 100 jaar welpen
    Tim Dijkhuijs - Voorzitter
    Bob Kandhai - Penningmeester
    Laura Noordijk - Secretaris
    Nog geen speltakteam
  • roverscouts RGBRoverscouts (18-23 jaar)
    Nog geen speltakteam

Scouting Academy/trainingen

Onderstaande personen kunt u contacten voor vragen over Scouting Academy of trainingen.

• Trainingsteam:
    Joost Kamphuisen - Voorzitter/Coordinator
    Ruud de Leur - Trainingsbeheerder
    Peter Kloosterboer - Trainingsbeheerder
  • Praktijkcoaches:
    Bob van Bree
    Hans Schallig
    Jeroen Glasbergen
    Rob van Rijn
    Peter Kloosterboer
    Patricia Hulst
  • Scouting Academy algemeen:
    Users red Joost, Ruud, Bob, Hans, Jeroen, Peter, Patricia (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Groepsontwikkeling

Onderstaande personen kunt u contacten met vragen over groepsontwikkeling binnen jouw groep of bij problemen waar je tegenaan loopt zoals conflicten.

• Regio Coaches:

Ondersteuning/commissies

Onderstaande personen ondersteunen het regionale team op diverse gebieden.

• Vertegenwoordiger Landelijke Raad:
  • Website redacteur/beheer:
  • Gegevensbeheerder:
  • Team R.O.T.S (Regionaal Ondersteunings Team S'Gravenhage)

Vacatures in de regio

We hebben een aantal vacatures binnen de regionale Scouting Organisatie van Den Haag. Om meer te weten te komen over de vacatures en functieprofielen kun je contact opnemen met één van de bestuursleden.

• Voorzitter regioraad
  • PR & Communicatie coördinator
  • Kascontrole commissie (controleren penningen)
  • Activiteiten coördinator (begeleiding van de speltakteams)