Scouts (11-15 jaar)

De Scouts zijn de leden van 11 tot 15 jaar. Voor hen organiseert het Scouts Activiteitenteam jaarlijks diverse activiteiten gericht voor de leeftijd. Deze activiteiten worden regionaal georganiseerd voor 3 of meer deelnemende scoutinggroepen uit de regio.

• Berentocht
  • Regionale Scouting Wedstrijden (RSW)
  • Kookwedstrijden
  • Disco
  • Zeepkistenrace

Scouts Leiding Raad (SLR)

Op meerdere momenten in het scoutingseizoen roept het Scoutsteam alle scoutsleiding uit Den Haag bijeen. Tijdens deze vergaderingen worden ideeën voor regionale scouts activiteiten verzonnen, uitgewerkt en gevalueerd. Tevens is het tijdens deze bijeenkomst mogelijk om ervaringen en ideeën uit te wisselen. De frequentie van de vergaderingen wordt naar behoefte afgestemd.

Contactgegevens Scoutsteam

Het scoutsteam bereikt worden via het volgende e-mail adres:

Informatie wordt tijdig aan de scoutsleiding gecommuniceerd per e-mail en via de nieuwsberichten op deze website. Ook worden de activiteiten in onze activiteitenagenda weergegeven. Krijg je geen e-mails van het scoutsteam met betrekking tot de regionale activiteiten? Mail dan je e-mailadres en contactgegevens naar het bovenstaande e-mailadres en blijf op te hoogte!

Leden Scoutsteam

Het huidige Scoutsteam bestaat uit de volgende personen:

• Mirjam Gielisse (Be Pals) - Voorzitter
  • Patricia Hulst (Ds Ferguson) - Penningmeester
  • Lillianne Grootens (Mohicanen) - Secretariaat

Website

Het scoutsteam houdt ook een eigen website bij. Deze kun je vinden via de volgende link: http://www.scoutsdenhaag.nl

scouts

Activiteiten kalender

Ben je benieuwd
wanneer er activiteiten worden georganiseerd en woor welke leeftijden? Kijk dan snel in de acitiviteitenkalender voor een overzicht!