Bevers (5-7 jaar)

De Bevers zijn de leden van 5 tot 7 jaar. Voor hen organiseert het Bevers Activiteitenteams jaarlijks diverse activiteiten gericht voor de leeftijd. Deze activiteiten worden regionaal georganiseerd voor 3 of meer deelnemende scoutinggroepen uit de regio.

• Bever-Doe-Dag
  • Teddyberentocht
  • Vossenjacht

Bever Leiding Raad (BLR)

Op meerdere momenten in het scoutingseizoen roept het Beverteam alle beverleiding uit Den Haag bijeen. Tijdens deze vergaderingen worden ideeën voor regionale bever activiteiten verzonnen, uitgewerkt en gevalueerd. Tevens is het tijdens deze bijeenkomst mogelijk om ervaringen en ideeën uit te wisselen. De frequentie van de vergaderingen wordt naar behoefte afgestemd.

Contactgegevens Beverteam

Het beverteam kan bereikt worden via het volgende e-mailadres:

Informatie wordt tijdig aan de Beverleiding gecommuniceerd per e-mail en via de nieuwsberichten op deze website. Ook worden de activiteiten in onze activiteitenagenda weergegeven. Krijg je geen e-mails van het beverteam met betrekking tot de regionale activiteiten? Mail dan je e-mailadres en contactgegevens naar het bovenstaande e-mailadres en blijf op te hoogte!

Leden Beverteam

Het huidige beverteam bestaat uit de volgende personen:

• Chris van Arenthals (Be-Pals) - Secretaris
  • Marcel van Leeuwen (Sint Jorisgroep 5) - Voorzitter
  • Vacature - Penningmeester

Activiteiten kalender

Ben je benieuwd
wanneer er activiteiten worden georganiseerd en woor welke leeftijden? Kijk dan snel in de acitiviteitenkalender voor een overzicht!