Het regio-bestuur wordt gekozen door de regioraad, het overkoepeld orgaan van de regio. Ook vertegenwoordigt het bestuur de regio naar instanties zoals de gemeente, DenHaagDoet en de Landelijke Raad.

Samenstelling van het dagelijks regiobestuur

Onderstaande personen vormen het dagelijks bestuur van Scouting regio Den Haag en vormen daarmee het eerste aanspreekpunt voor groepen en de landelijke organisatie.

• Voorzitter:
  • Penningmeester:
  • Secretariaat:
  • Alle bestuursleden

Speltakteams/coördinatoren

Onderstaande teams organiseren jaarlijks diverse regionale activiteiten voor de diverse leeftijdscategoriën. Klik op een leeftijdscategorie om de contactgegevens te raadplegen.

Scouting Academy/trainingen

Onderstaande personen kunt u contacten voor vragen over Scouting Academy of trainingen.

• Praktijk Coaches:

• Scouting Academy algemeen:

Groepsontwikkeling

Onderstaande personen kunt u contacten met vragen over groepsontwikkeling binnen jouw groep of bij problemen waar je tegenaan loopt zoals conflicten.

• Regio Coaches:

Ondersteuning/commissies

Onderstaande personen ondersteunen het regionale team op diverse gebieden.

• Vertegenwoordiger Landelijke Raad:

• Website redacteur/beheer:

• Gegevensbeheerder:

• Team R.O.T.S (Regionaal Ondersteunings Team S'Gravenhage)

Vacatures in de regio

Zoals te zien is, hebben we een aantal vacatures. Kandidaten worden opgeroepen zich te melden! Om meer te weten te komen over de vacatures en functieprofielen, neem dan contact op met één van de bestuursleden! Laat je uitdagen!

• PR & Communicatie coördinator
  • Kascontrole commissie (controleren penningen)
  • Activiteiten coördinator (begeleiding speltakteams)
  • Commissielid RSW (algemene coördinatie/organisatie)