fotolijn

Op zaterdag 28 en zondag 29 mei wordt voor het eerst sinds vele jaren een regioweekend voor explorers gehouden. Tijdens de Explorer Regio Raad is deze datum geprikt voor de eerste regioactiviteit voor explorers dit seizoen. Tevens zullen er tijdens dit Explorer Regio Weekend ook kookwedstrijden worden gehouden.

Deelnemende groepen:
De groepen die gezellig mee doen met het regio explorer weekend zijn: de Mohicanen, Sint Jorisgroep 5, Be Pals-Prinses Julianagroep, de Rustenburg en de Rimboejagers. Wil je op het laatste moment nog mee doen? Neem dan contact op met het regionale spelteam (Jarno Dakhorst, zie onderstaande gegevens) of dit mogelijk is.

Verzamelen & ophalen
Op zaterdag 28 mei worden de deelnemende explorers en hun begeleiding verwacht op kampterrein de Haan in Madestijn. Auto's kunnen geparkeerd worden op het parkeerterrein van PsyQ waarna ieder langs het fietspad richting het terrein kan lopen. De explorers worden om 10.00 uur 's morgens verwacht en kunnen op zondag om 16:00 uur weer naar huis.

Materialen
Zorg dat je je slaapspullen meeneemt en voldoende kampeermaterialen om het weekend mee door te komen. Om een idee te geven: Tenten, keukenluifel, tafels, banken, kookgerei, spelmateriaal voor tussendoor, gekke aankleding en alles wat je zelf nog kan bedenken.

Kookwedstrijden
Tijdens het weekend worden er ook kookwedstrijden onderling gehouden. Het thema is American Food en iedereen krijgt dezelfde ingrediënten waarmee ze hun eigen amerikaanse gerecht neer mogen zetten. Wees creatief en denk aan eventuele aankleding om je gerecht leuk te presenteren! Wie maakt het lekkerste gerecht?

Onderlinge verdeling
Tijdens de laatste Explorer Regio Raad is er onderling afgesproken wie welke voorbereidingen treft. Zorg dat alles in orde is voor het weekend zodat we er een super tof weekend van kunnen maken met zijn allen. 

Informatie
Meer weten of nog vragen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Jarno Dakhorst, Mohicanen) voor meer informatie.

Logo2 01