fotolijn

Beste praktijkbegeleiders,

Introductietraining

Zoals besproken tijdens de afgelopen Praktijkbegeleidersbijeenkomst hebben we afgesproken dat er een introductietraining voor nieuwe leid(st)ers georganiseerd zou worden. Het heeft door omstandigheden even langer geduurd dan verwacht, maar we hebben nu twee data waarop deze training gaat plaatsvinden.

Waar & wanneer

Op donderdagavond 22 oktober vanaf 19.30 uur bij Scoutscentrum de Eendenkooi (http://www.sc-eendenkooi.nl/nl/) en op zondag 25 oktober vanaf 10.00 uur bij de Van Weerden Poelmangroep (http://scoutingvwp.nl/). De training duurt ongeveer 2,5 uur. Deelnemers kunnen dus kiezen op welk moment zij de training kunnen volgen.

Module 1 en 3 als overstaptraining

Tijdens de training worden modules 1 en 3 behandeld, waardoor het ook geschikt is voor hen die hun erkenning nog moeten omzetten in een kwalificatie.

Kosten

Er zijn geen kosten aan verbonden. 

Inschrijven

Inschrijven kan via sol: https://sol.scouting.nl/index.php?task=as_event&action=detailevent&button=&tg=1&evt_id=5671

Andere trainingen

Verder zijn ook de data voor de volgende trainingen bekend.

Basistraining (alle speltakken):

Er worden 2 trainingen gegeven waarbij je kunt kiezen tussen de volgende 2 weekenden:

Kamptraining (alle speltakken):

Er worden 2 trainingen gegeven waarbij je kunt kiezen tussen de volgende 2 weekenden:

  • 12 en 13 december 2015
  • 6 en 7 februari 2016

Indien daar behoefte aan is kunnen er in de eerste helft van 2016 nog extra trainingen plaatsvinden. Deelnemers kunnen zich inschrijven via sol, zodra dat mogelijk is zullen we jullie hiervan op de hoogte stellen.

Met vriendelijke groeten van,
Peter Kloosterboer en Gert-Jan Luis

P.s. Voor de trainingen van 2015 is er nog geen geschikte lokatie gevonden. Er wordt gezocht naar een onderkomen dat beschikbaar is vanaf zaterdagmiddag tot zondagmiddag (17.00 uur). Er moeten minimaal twee lokalen en een keuken zijn. Wie kan het trainingsteam helpen aan een geschikte lokatie?