fotolijn

Scouting Regio Den Haag

 

Logo met splashScouting Regio Den Haag is er ter ondersteuning van de scoutinggroepen in de gemeente Den Haag op het gebied van trainingen en activiteiten. Op deze site kunt u vinden wie wij zijn, wat wij doen, met wie wij samenwerken, maar vooral ook waar er in Den Haag Scoutinggroepen te vinden zijn.

Binnen onze regio zijn maar liefst 17 Scoutinggroepen en andere organisaties actief/betrokken. Wekelijks verzorgen bijna 400 vrijwilligers een aantrekkelijk programma voor meer dan 900 jeugdleden vanaf 5 jaar, waarin Samen, Uitdaging en Buitenleven naast andere aspecten van Scouting centraal staan. Scouting regio Den Haag ondersteunt hen daar graag bij.

Als één van de regio's binnen Scouting Nederland zorgen we o.a. voor enthousiasmerende activiteiten voor de jeugdleden, ondersteuning aan groepen en deskundigheidsbevordering van de kaderleden.

Lid worden bij Scouting

Heb jij zin om te zeilen, zelf een expeditie te organiseren of misschien zelfs naar het buitenland? Of vind je het gewoon super leuk om samen met je vriendjes en vriendinnetjes lekker buiten te spelen? Dan is Scouting echt wat voor jou!

Een groep in jouw buurt!

Scouting regio Den Haag kent 14 Scoutinggroepen die wekelijks bijeenkomsten organiseren voor diverse leeftijdscategoriën. Bekijk op de kaart waar een groep bij jou in de buurt zit en neem gezellig een kijkje!

Regio voor jouw groep

De regio kan op vele gebieden ondersteuning bieden aan jouw scoutinggroep. Tevens zet de regio zich in voor regionale activiteiten, trainingen voor vrijwilligers en groepsontwikkeling. Wil je weten wie jou kan helpen?

bepals-clubhuis-onderhoudHet clubhuis "De Duinpan" van Scoutinggroep Be Pals-Prinses Juliana aan de Laan van Poot 93 heeft dringend een schildersbeurt nodig. Graag willen ze dat het clubhuis er voor hun Open Dag van 27 maart 2010 er tip top uitziet. De vrijwilligers van deze vereniging hebben uw hulp hard nodig. Gelukkig is er NL DOET! Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland georganiseerd door het Oranje Fonds en Movisie. NL DOET! is de vervanging van de MADD-dag (Make A Difference Day) en zal plaatsvinden op 19 en 20 maart 2010.
De vrijwilligers van de Be Pals-Prinses Juliana starten op 20 maart om 10.00 met het schilderwerk. Wilt u ons meehelpen meldt u dan aan via http://www.nldoet.nl/nldoet/klus-detail/?klusid=3238696 Uiteraard staan koffie en koek klaar!

Meer over Scoutinggroep Be Pals-Prinses Juliana, hun clubhuis en de Open dag vindt u op de website www.bepals.nl

Komende evenementen

do juni 01, 2023
Bever Leiding Raad (BLR)
za juni 03, 2023
Training: Kamptraining
za juni 03, 2023
Welpen Jungledag
za juni 10, 2023
Bever Doe Dag
za juni 10, 2023
Regionale Kookwedstrijden Scouts

Een Scoutinggroep bij jou in de buurt

   Landscouts 
    Waterscouts 
 Luchtscouts   Luchtscouts
    Scouts met een beperking 
   Scouting Drumband & Regionaal fonds 
   Regionale accomodatie