Regio Disco - Welpen & Scouts - 24 mrt '18

Hallo allemaal,
Als het goed is hebben jullie onlangs de uitnodiging voor de regiodisco op 24 maart ontvangen. De aanmeldingen druppelen langzaam binnen dus wij zijn ervan overtuigd dat deze avond weer een net zo'n feest zal worden als de vorige disco in 2016.
Wij hopen dat jullie ook komen en dat we er met elkaar een gezellige avond van kunnen maken!

Iedereen is welkom dus neem vooral ook vriendjes en vriendinnetjes mee! De toegangsprijs is € 4,00 per persoon.

Bij binnenkomst krijgt iedereen consumptiebonnen zodat je wat lekkers en een drankje kan halen.

Het thema is "Glitter en Glow", dus draag iets met glitters of iets wits, dat valt lekker op!
Welpen (jongens en meisjes) zijn van harte welkom van 18:30 - 20:00 uur.

Scouts (jongens en meisjes) zijn van harte welkom van 20:30 - 23:00 uur (met eventuele uitloop naar 23:30u).

Aanmelden kan (tot woensdag 21 maart) via het e-mailadres: regiodisco@gmail.com .
Ook voor vragen kun je mailen naar bovenstaande adres.

Komen jullie ook?
Waar: Scoutinggroep Ferguson, Muurbloemweg 41, Den Haag
Wanneer: 24 maart 2018
Kosten : €4,00 per persoon

Met vriendelijke groet vanuit de organisatie,
Paul, Tycho en Maaike

Gilwell weekenden

JAAAAA, we gaan weer op pad. Gilwell Weekeinden 2018. Zet maar vast een kruis in je agenda bij 28 oktober, 1-2-3-4 en 15-16-17-18 november. Inschrijving gaat al snel open. Houdt SOL maar in de gaten. Wie gaat er mee?!?!?!?!

Gilwell Zwerftocht van 26 mei tot 2 juni

Gilwell

Pak je backpack en zet je wandelschoenen klaar. Jij kan mee op avontuur in de lage landen. Van 26 mei tot 2 juni ga je samen met andere scouts uit het hele land op pad en krijg je de kans om een fantastisch verhaal aan je Scoutingcarrière toe te voegen. Zoals in elke Gilwell ga je aan de slag met je eigen ontwikkeling. Zwervend door misschien we het mooiste deel van de Lage Landen gaan we aan de slag met ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen.

Geef jezelf een cadeau en ga mee!

Bevers naar Madurodam (7 okt)

Op zaterdag 7 oktober gaan we tijdens een regio activiteit voor de Bevers naar Madurodam. We starten om 10:00 en 13:00 is de activiteit afgelopen. De kosten bedragen 1,50 per deelnemer (Zowel kinderen als leiding, neem dit contant voor elk kind mee.)

We verzamelen met iedereen voor Madurodam op het plein. Dit zal tussen 9:45 en 10:00 uur zijn.

Marcel (Sint Jorisgroep 5) en Chris (Be Pals Prinses Juliana) hebben nog een activiteit uitwerkt voor in het park. Wat dat is, is nog een verassing. Voor een pakje drinken en een koekje wordt gezorgd.

Wat we graag willen weten welke groepen meegaan en het geschat aantal kinderen plus leiding. Dit willen we weten voor 30 september.

De volgende groepen hebben zich al opgegeven:

• Sint Jorisgroep 5
  • Be Pals Prinsens Juliana
  • Haagse Hout
  • Ferguson
  • Rimboejagers
  • Rustenburg

Als jullie nog vragen hebben, kunnen jullie contacten met Chris of Marcel. Tot zaterdag!

madurodam 250