Scouting Regio Den Haag

Scouting Regio Den Haag is er ter ondersteuning van de scoutinggroepen in de gemeente Den Haag op het gebied van trainingen en activiteiten. Op deze site kunt u vinden wie wij zijn, wat wij doen, met wie wij samenwerken, maar vooral ook waar er in Den Haag Scoutinggroepen te vinden zijn.

Binnen onze regio zijn maar liefst 17 Scoutinggroepen en andere organisaties actief/betrokken. Wekelijks verzorgen bijna 400 vrijwilligers een aantrekkelijk programma voor meer dan 900 jeugdleden vanaf 5 jaar, waarin Samen, Uitdaging en Buitenleven naast andere aspecten van Scouting centraal staan. Scouting regio Den Haag ondersteunt hen daar graag bij.

Als één van de regio's binnen Scouting Nederland zorgen we o.a. voor enthousiasmerende activiteiten voor de jeugdleden, ondersteuning aan groepen en deskundigheidsbevordering van de kaderleden.

Welpen (7-11 jaar)

De Welpen zijn de leden van 7 tot 11 jaar. Voor hen organiseert het Welpen Activiteitenteam jaarlijks diverse activiteiten gericht voor de leeftijd. Deze activiteiten worden regionaal georganiseerd voor 3 of meer deelnemende scoutinggroepen uit de regio.

• Welpen Regiospel (Jungledag)
  • Baloetocht
  • Vossenjacht
  • Sportdag
  • Kookwedstrijden

Welpen Leiding Raad (WLR)

Op meerdere momenten in het scoutingseizoen roept het Welpenteam alle welpenleiding uit Den Haag bijeen. Tijdens deze vergaderingen worden ideeën voor regionale welpen activiteiten verzonnen, uitgewerkt en gevalueerd. Tevens is het tijdens deze bijeenkomst mogelijk om ervaringen en ideeën uit te wisselen. De frequentie van de vergaderingen wordt naar behoefte afgestemd.

Contactgegevens Welpenteam

Het beverteam kan bereikt worden via het volgende e-mailadres:

Informatie wordt tijdig aan de welpenleiding gecommuniceerd per e-mail en via de nieuwsberichten op deze website. Ook worden de activiteiten in onze activiteitenagenda weergegeven. Krijg je geen e-mails van het welpenteam met betrekking tot de regionale activiteiten? Mail dan je e-mailadres en contactgegevens naar het bovenstaande e-mailadres en blijf op te hoogte!

Leden Welpenteam

Het huidige welpenteam bestaat uit de volgende personen:

• Richard Omtzigt (Sint Jorisgroep 5) - Penningmeester
  • Vacature - Voorzitter
  • Vacature - Secretaris

Groeps ontwikkeling

Wil je meer weten over
groepsontwikkeling bij
jou in de groep?
Of wil je je aanmelden?
Ga dan naar de website van Scouting Nederland.

Fotoalbum Bevers

Fotoalbum Scouts